Att ta ett korttidslån av Creditstar

Här har du allt du behöver veta om vår snabba och enkla låneprocess, amorteringar och låneförlängningar.

Om du har behov av kortsiktig finansiell hjälp är Creditstar här för att ge dig en enkel och tydlig lösning. För att få lånet måste du:

 • 1 Välj dina låneuppgifter

  Om det är första gången du lånar av Creditstar har du rätt till ett lånebelopp på upp till 0.00 kr, under en period på mellan 5 och 30 dagar. Gör ditt val och klicka på knappen Ansök.

 • 2 Registrering under processen för första låneansökan

  Vi behöver dina personuppgifter för att registrera ditt användarkonto. Därefter kan du gå igenom din låneansökan en gång till och ändra något om du vill.

 • 3 Godkänd identitetsverifiering och kreditkontroll

  För att vi ska kunna erbjuda en säker kundservice måste du kunna identifiera dig via din internetbank samt godkännas i våran automatiserade verifikations samt granskningssteg. Vi kan även be dig om olika finansiella uppgifter för att köra nödvändiga kreditkontroller. Självklart kommer vi att förvara dina uppgifter säkert och privat.

 • 4 Bekräfta ansökan

  När du har fyllt i och skickat blanketten kommer den att skickas på granskning. I vissa fall tar någon av våra medarbetare kontakt med dig för att få mer information så att vi kan fatta ett beslut om lånet.

Ansökan godkänd

Ansökan godkänd

När vi har godkänt din låneansökan tar det vanligtvis bara 15 minuter tills vi har överfört pengarna.

×