Praktiska lån med tydliga villkor

Creditstar erbjuder en lättillgänglig finansiell tjänst till privatpersoner med kunnig och trevlig kundtjänst.

Vi är en internationell koncern sedan 2006 och levererar finansiella produkter – bekväma, flexibla och lättförståeliga – på marknaden som uppfyller våra kunder förväntningar och behov.

På Creditstar vill vi att vår tjänst ska underlätta personers vardag. Våra kunder kan lita på oss när de behöver enkel, tydlig och bekväm finansiell hjälp. Vi bemöter våra kunder positivt genom att vara vänliga och respektfulla. Vi vill vara en tjänsteleverantör som kunderna kan lita på, men framför allt som de faktiskt gillar.

 

Våra lån

Vi erbjuder lån utan säkerhet till kvalificerade kunder genom en enkel och snabb ansökningsprocess. Låneperioderna hos oss kan vara från 6 till 36 månader. En person som lånar för första gången kan ansöka om 5000 kr till 50000 kr.

Ansvarsfull utlåning

Vår tjänst är något som måste kommuniceras med stor integritet. Vi gör vårt bästa för att uppfylla alla inblandade parters förväntningar. Vi brinner för ansvarsfull utlåning och följer en strikt, detaljerad och omsorgsfull låneprocess, däribland användning av kreditbetyg, kreditreferenser och verifiering av tillräcklig inkomst.

Principer för ansvarsfull utlåning
 

Fakta om Creditstar

Internationell närvaro och tjänster
×